Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža

KOJA LI JE TAJNA SAVRŠENE FIGURE KEJT MIDLTON? Evo šta sve jede u toku dana!

Naravno, ne čudi da vojvotkinja ima poseban režim ishrane, ali ono što će mnoge obradovati je i činjenica da je dezert zapravo uključen

Objavljeno: 07.05.2022. 18:36h > 18:53h

Vojvotkinja od Kembridža ima poseban način ishrane, ali i sama voli da sprema pojedina jela.

Nema sumnje da je vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, jedna od najzgonijih dama na svetu.

Stoga i ne čudi što mnogi žele da znaju šta ona radi i kako se hrani, kako bi održavala svoju figuru.

FOTO: profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
FOTO: Profimedia

Naravno, ne čudi da vojvotkinja ima poseban režim ishrane, ali ono što će mnoge obradovati je i činjenica da je dezert zapravo uključen.

Doručak

Kada je doručak u pitanju, Kejt se odlučuje za ovsenu kašu ili razne smutije, poput mešavine kelja, spiruline, borovnica i spanaća, koji će joj dati dobru početnu energiju.

Ručak

Što se ručka tiče, Kejt voli da unese što više sirovih sastojaka, poput laganijih salata. Kaže se da joj je jedna od omiljenih ona od lubenice sa avokadom, lukom, krastavcima i feta sirom. Pored toga, iako nije vegeterijanac, često konzumira i takva jela za ručak, pa se tu često nađe razno povrće i sočivo.

Užina

Za slatku užinu često uživa u bobičastom voću, dok su joj kokice i masline odlične kao slana opcija.

Večera

Jednom prilikom je otkriveno da Kejtd Midlton za večeru obožava da sprema piletinu, kao i da je to Vilijamovo omiljeno jelo. Osim toga, sa decom voli da spremi testeninu ili picu, a uživa i u konzumiranju sušija.

Dezert

Daren Mekgrejdi, prethodni kuvar kraljevske porodice, otkrio je da je Kejtin omiljeni desert puding od karamele, odnosno klasični engleski desert koji se sastoji od tamnog biskvita napravljenog od urmi, a prelivenog slatkim sosom od karamela. Lagane teksture i bogatog ukusa, ovaj dezert se dobro slaže sa sladoledom od vanile ili toplom šoljicom kafe.

Bonus video:

(Espreso/Informer)