Kajgana, Foto: Prinstcreen/Youtube/Martha Stewart
nema ko to ne voli
KREMASTU KAJGANU DO SADA NISTE PROBALI: Ulje VAM NE TREBA, klasičan RECEPT ćete ODMAH ZABORAVITI
Dodajte mleko, pa još malo promešajte
Objavljeno: 04.05.2022. 21:17h
Nikolina Jokić
Retko koja osoba ne voli jaja. Mogu se jesti za svaki obrok, mogu se spremati na milion načina i ukusna su u svakoj varijanti.
Telegraf je nedavno otkrio neuobičajen recept zamućena jaja i rešili da ga podelimo sa vama.
Sastojci:
jaja
mleko
začini
kačkavalj po izboru
Priprema:
Jaja umutite kao da pravite kajganu.
Dodajte mleko, pa još malo promešajte.
U vatrostalnu posudu stavite kocku putera, pa dodajte mućena jaja, te pospite rendanim kačkavljem.
Pecite u rerni oko 20 minuta.
Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja.
Uživajte.
(Espreso / Telegraf)