Doručak, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

SVIDEĆE VAM SE

BAKA OTKRILA RECEPT ZA BRZINSKI DORUČAK: Domaćice, nema ništa UKUSNIJE OD OVOGA, ukućani će samo TRAŽITI JOŠ

Kriške hleba provući kroz pripremljenu smesu i ređati u pleh koji ste obložili pek papirom

Objavljeno: 19.04.2022. 21:42h > 21:53h

Ukoliko ste u potrazi za jelom koje se brzo priprema, a idelano je za doručak, večeru ili užinu, Srbija Danas ima predlog za vas pravo iz bakine kuhinje.

FOTO: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic
FOTO: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic
FOTO: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic
FOTO: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

7-8 kriška hleba

3 jaja

200 ml jogurta

1 šaka seckanog spanaća (može mlad luk, peršunov list)

malo kačkavalja

foto: YOUTUBE/DELICIOUS HOME COOKING

2 kašike maslinovog ulja

soli

Priprema:

Umutiti jaja, dodati jogurt, seckan spanać, peršun ili mladi luk. Dodati 2 kašike rendanog kačkavalja i sve izjednačiti. Kriške hleba provući kroz pripremljenu smesu i ređati u pleh koji ste obložili pek papirom.

Ostatak rakođe rasporediti po hlebu. Peći na 220 stepeni C oko 15-20 minuta. Servirati toplo uz čašu jogurta. Prijatno!

(Espreso / Srbija Danas)