SVIDEĆE VAM SE
BAKA OTKRILA RECEPT ZA BRZINSKI DORUČAK: Domaćice, nema ništa UKUSNIJE OD OVOGA, ukućani će samo TRAŽITI JOŠ
Kriške hleba provući kroz pripremljenu smesu i ređati u pleh koji ste obložili pek papirom
Ukoliko ste u potrazi za jelom koje se brzo priprema, a idelano je za doručak, večeru ili užinu, Srbija Danas ima predlog za vas pravo iz bakine kuhinje.
Potrebno je:
7-8 kriška hleba
3 jaja
200 ml jogurta
1 šaka seckanog spanaća (može mlad luk, peršunov list)
malo kačkavalja
2 kašike maslinovog ulja
soli
Priprema:
Umutiti jaja, dodati jogurt, seckan spanać, peršun ili mladi luk. Dodati 2 kašike rendanog kačkavalja i sve izjednačiti. Kriške hleba provući kroz pripremljenu smesu i ređati u pleh koji ste obložili pek papirom.
Ostatak rakođe rasporediti po hlebu. Peći na 220 stepeni C oko 15-20 minuta. Servirati toplo uz čašu jogurta. Prijatno!
(Espreso / Srbija Danas)