Testo, Foto: Profimedia

ko bi rekao

SAMO 1 JEFTIN SASTOJAK ĆE UČINITI DA TESTO BUDE SVEŽE I POSLE 3 DANA: Postoji samo 1 NAČIN ZA TO

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno

Objavljeno: 11.04.2022. 21:57h

Iznenađujući sastojak koji je jeftin i svi ga imaju daje testu i pecivu svežinu i mekoću.

FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube / 식탁일기 table diary

Kada se prave pite ili lepinje, opšte je poznato da domaćice vole da naprave veću količinu, kako bi moglo da se jede nekoliko dana. Ali, pecivo posle 2 dana i nije nešto. Niko ne voli da jede ustajalo testo i zato vam predlažemo fantastičan trik pomoću kojeg će lepinje, hleb i pite biti sveže i po 3 dana.

FOTO: Printscreen/Youtube/Qiong Cooking
FOTO: Printscreen/Youtube/Qiong Cooking
FOTO: Printscreen/Youtube/Qiong Cooking

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno. On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob. Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, lepinje i pite ukusnije i svežije. Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašno, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.

Razmera je 4 šolje brašna = 1 kašika skroba

(Espreso / Krstarica)