brzinski!
NAJBRŽI RUČAK ZA SAMO 15 MINUTA! Muškarci će biti SITI, domaćice zadovoljnije nego ikad (RECEPT)
Za ovo jelo jedno bitno je samo da obavite osnovno seckanje, a kasnije se pravi ''samo od sebe''
500 gr mlevenog mesa po izboru
100 ml ulja
1 glavica crnog luka
400 gr testenine
1 kašika crvene, mlevene paprike
1 kašika suvog začina
pola kašičice soli
1 kašika brašna
500 ml vode
500 ml mleka
Priprema:
Iseckajte luk i dodajte malo vode, ulje i suve začine kako bi sve lepo prodinstali.
Zatim dodati mleveno meso u smesu i čašu vode, pa dinstati dok voda ne ispari.
Skloniti sa vatre pa dodati pola vode, mleko i začine.
Brašno mutiti sa vodom, tako da ne ostanu grudvice, pa dodati zajedno u smesu.
Rernu uključite na 200 stepeni da se zagreje.
Posle pola sata pečenja, lagano samo varljačom promešajte.
Gotovo je kada voda ispari, ali je potrebno da ipak malo ostane pri dnu, da bi testenina bila kremastija.
Dodajte sir pred kraj po želji.
(Espreso)