bolje izbacite
NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ OVO NIKAKO NE JEDU, A SRBI SE DAVE U TOME!
Uglavnom se njegov ručak bazira na pastama i nudlama, pa se tako obezbedi hidratima, ali je uvek reč o bezglutenskim testeninama
Novak Đoković i njegovi fantastični dometi u tenisu se često objašnjavaju ne samo upornim treningom i talentom već i pažnjom prema zdravlju koja se bazira na specifičnoj ishrani.
Sam Novak je više puta odbio da se izjasni kao vegan ili vegetarijanac.
- Sve su to etikete koje se posle pogrešno interpretiraju - navodi kao razlog, prenosi "Lepa i srećna".
On kaže da je njegova ishrana "bazirana na biljkama" već duže od četiri godine i da sve vreme igra na istom, vrlo visokom nivou. Novak i Jelena ne koriste šećer u ishrani, ali naš teniser ne beži od ugljenih hidrata. Uglavnom se njegov ručak bazira na pastama i nudlama, pa se tako obezbedi hidratima, ali je uvek reč o bezglutenskim testeninama.
Upravo ovo su i sastojci Jeleninih kolača, namirnice koje uvek ima u frižideru. Dakle, eksperimentišite i sami, savetuje ona - pomešajte mlevene orašaste plodove po ukusu, dodajte urme, ali i kokosovo ulje, možda nešto od bobičastog voća - jagode, maline. Kakao i indijski orah mogu biti odlični dodaci. Umesite i od smese formirajte bombice i ostavite da se rashlade.
.(Espreso / Lepa&Srećna)