Kiseli kupus, Foto: Profimedia

NJAM NJAM

KISELI KUPUS SA OVOM NAMIRNICOM SRBI DO SAD NISU OKUSILI: Idealan RUČAK za VREME POSTA (RECEPT)

Iseckati sitno kiseli kupus i dobro ga ispržiti na ulju

Objavljeno: 24.03.2022. 21:19h

Ideja za ručak u vreme posta.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Printsceen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

Sastojci za kiseli kupus sa pirinčem:

1 kg kiselog kupusa,

šolja pirinča,

ulje,

so,

biber.

Kiseli kupus sa pirinčem se priprema na sledeći način:

Iseckati sitno kiseli kupus i dobro ga ispržiti na ulju.

Kada je gotov, dodati šolju kuvanog pirinča, malo soli i bibera.

Sve dobro izmešati i služiti dok je toplo.

(Espreso / Posnajela.rs)