PREDOBRO JE
BAKA OTKRILA KAKO SE PRAVILNO SPREMA PODVARAK: Ovaj NAČIN sa CRNIM LUKOM će vas OBORITI SA NOGU (RECEPT)
Posle sat vremena staviti šerpuu rernu da se zapeče
Potrebno je:
1 veća glavica kiselog kupusa
300 gr suvih rebara
2 krmenadle od vrata (svinjske)
lovorov list
biber u zrnu
crvena mlevena paprika
tucana paprika ljuta (po želji)
1 veća kašika masti
nekoliko čena belog luka
može 1 glavica crnog luka po želji
Priprema:
Kupus iseći na tanke rezance . Staviti na dno šerpe pola isečenog kupusa pa naređati meso i rebra i beli luk. Pokriti drugom polovinom kupusa.
Staviti
Odozgo , lovorov list, biber u zrnu, jednu i drugu papriku i mast. Naliti vodom malo i staviti da se krčka.
Posle sat vremena staviti šerpuu rernu da se zapeče.
Drugi način
Iseći veću glavicu crnog luka ili praziluka na rezance propržiti na masti ili ulju dodati alevu papriku pa dodati kupus i sve ostalo. Razlika je jedino što se doda i pržen luk ostalo ostaje isto..Probajte i jedno i drugo šta je bolje odlučite sami.
(Espreso / Bakina kuhinja)