MALI RUS RAZNEŽIO SRBE ŠIROM ZEMLJE: Poslao snažnu poruku za Vaskrs, slušajte ga samo... (VIDEO)
Rus koji živi u Srbiji, Foto: Printscreen/Tiktok/Tvojruskibrat

PRELEPO!

MALI RUS RAZNEŽIO SRBE ŠIROM ZEMLJE: Poslao snažnu poruku za Vaskrs, slušajte ga samo... (VIDEO)

On je na Tik Toku svojim prijateljima iz Srbije čestitao i Uskrs

Objavljeno:

Između Srba i Rusa postoji jaka veza i istorijsko prijateljstvo o čemu na jako simpatičan i šarmantan način na društvenim mrežama govori i jedan dečak iz Rusije koji već nekoliko godina sa svojim roditeljima živi u Srbiji.

On je na Tik Toku svojim prijateljima iz Srbije čestitao i Uskrs.

- Zdravo, moji prijatelji iz Srbije. Ja sam Rus. Želim vam reći da u Rusiji živi preko 100 miliona pravoslavnih ljudi. Danas sa vama zajedno slavimo veliki praznik Uskrs. Hristos Voskrese, braćo Srbi. Rusi i Srbi - braća zauvek - poručio je ovaj dečak na odličnom srpskom jeziku što je naišlo na veliko oduševljenje pratioca ovog profila.

Inače, na profilu "tvoj ruski brat" na Tik Toku može se videti više snimaka ovog lepog dečaka kako priča o tome koliko i zašto voli našu zemlju.

- Ćao, moji prijatelji iz Srbije! Ja sam Rus i želim da vam pričam o dugom i jakom prijateljstvu između naših zemalja. Naše prijateljstvo je iskreno i ima korene u dubokoj prošlosti - priča on na srpskom.

- Mi imamo istu pravoslavnu veru, slavimo iste praznike i naša istorija nas spaja. Ponosam sam što Rusi i Srbi mogu da se nazovu braćom. Držimo se zajedno! - poručuje.

"Bravo, brate Ruse", "Živ bio", "Čast nam je imati ovakvu braću", samo su neki od komentara ispod ovih snimaka.

Bonus video:

01:38

RUSI U BEOGRADU ORGANIZUJU SKUP PROTIV PUTINA ISPRED OVE ŠKOLE! Kurir na licu mesta: Ovo su uslovi da kao Rus glasate iz Srbije

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.