DETE SE ŽALILO NA "ČUDOVIŠTE", IMALO NOĆNE MORE I STRAHOVE, A ONDA...Zbog onog što su otkrili ćete ZANEMETI (VIDEO)
Orman, Ilustracija, Foto: Printscreen/ Facebook/ 7NEWS Gold Coast

NEVERICA

DETE SE ŽALILO NA "ČUDOVIŠTE", IMALO NOĆNE MORE I STRAHOVE, A ONDA...Zbog onog što su otkrili ćete ZANEMETI (VIDEO)

Dete je počelo da ima noćne more i strahove

Objavljeno:

Istrajnost malog deteta dovela je do neverovatnog otkrića u stogodišnjoj porodičnoj kući. Sin Ešli Masis Klas počeo je da se žali da u sobi ima čudovište. Majka je to povezivala s tipičnim dečijim strahovima.

- Gledali smo crtani "Čudovišta", a moja najstarija ćerka je malo kasnila s govorom, pa sam to povezivala s tim. Suprug i ja smo joj govorili da nema čudovišta, šalili smo se i uveravali je da nikoga nema u ormaru - ispričala je Ešli za "People" magazin.

Međutim, dete je počelo da ima noćne more i strahove, a Ešli i njen suprug, nakon par nedelja, primetili su nekoliko pčela kako ulaze na njihov tavan i odmah pozvali kompaniju za kontrolu štetočina.

- Rečeno nam je da su pčele medonosne i da ćemo morati da se obratimo pčelaru - prisetila se majka.

Pčelar je stigao s termokamerom kako bi procenio situaciju, ali niko nije mogao da predvidi šta će zapravo da otkrije. Čekićem je udario u zid u dečijoj sobi, a onda su se svi šokirali.

"Najveća košnica koju je video u karijeru"

Pronašao je najveću košnicu koju je ikada video!

- Izgledalo je kao potok pčela, a iz zida u koji je udario tekao je med - kaže.

Pčelar je zatvorio vrata sobe i obavestio Ešli da će morati da otvori veći dio zida kako bi detaljnije proverio situaciju.

- Otvorio je zid i rekao da je to bila najveća košnica koju je video u svojoj karijeri. U sobi moje ćerke rojilo se 50 hiljada pčela - nastavlja Ešli.

"Rekli smo ćerki da smo pronašli prava čudovišta"

Prvog dana pčelar je uspeo da ukloni 20 hiljada pčela i komad saća od 50 kilograma, a sledećeg dana izvadio je još 20 hiljada pčela. Nove pčele neprestano dolaze, pa se pčelar vraća i očekuje da će ih ukloniti još 20 hiljada.

- Rekli smo ćerki da je bila u pravu i da smo pronašli čudovišta. Upoznali smo je s pčelarom kojeg je prozvala lovcem na čudovišta - govori majka.

Šteta u kući premašuje 18 hiljada eura. Pored oko 50 hiljada pčela, pčelar je pronašao i maticu. Srećom, uspeo je da premesti sve preživele pčele u košnicu.

Bonus video:

00:05

Pčele nagrnule na automobil u Mirijevu

(Espreso/ Index/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.