EKSKLUZIVNO! Bomba! Grobari na nogama!
Aleksa Avramović, Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

ne može bolje po partizan

EKSKLUZIVNO! Bomba! Grobari na nogama!

Evroligaška detonacija crno-belih

Objavljeno:

Partizan će u sezoni 2024/25. biti deo Evrolige, ekskluzivno saznaje "Kurir".

Navijači crno-belih mogu da odahnu. I naredne sezone gledaće najbolju evropsku košarku uprkos porazu u finalu ABA lige. Klub iz Humske ulice zavredeo je mesto u eliti iz brojnih razloga, ali ne i po onom najvažnijem - učinku u ABA ligi. Zvezda je u tom takmičenju bila bolja i zasluženo uz titulu dobija mesto u eliti po slovu pozivnice za šampiona regionalnog takmičenja.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport©

Čelnici Partizana imaju kontinuirane kontakte s rukovodstvom takmičenja, ali i drugim klubovima, posebno onim čiji se glasovi vrednuju prilikom donošenja odluka. Od gotovo svih bitnih faktora oni su dobili reč: bićete deo Evrolige.

Neki nisu želeli da se to i dovodi u pitanje, jer podrazumevaju Partizan kao deo elitnog karavana i klub koji podiže nivo takmičenja sa aspekta popularnosti, navijača i neverovatnih slika koje su poslate s mečeva iz Arene.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport

Nema sumnje da će sjajna stvar za srpsku košarku biti to što ćemo ponovo imati dva kluba u Evroligi. Nadamo se da su večiti izvukli pouke iz ove sezone i da će naredne biti znatno konkurentniji u eliti. Posebno i zbog kandidature Beograda za organizaciju završnog turnira za 2024/25. Podsećamo, tekuću sezonu Zvezda je završila na poziciji 16, dok je Partizan bio 11. tim u Evroligi. Moraju i jedni i drugi mnogo, mnogo bolje.

Bonus video:

01:53

Smit Partizan ABA liga

(Espreso sport/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.