NIKAD JAČI NAPAD NA UPRAVU: Bivši fudbaler Partizana ŽESTOKO udario po Vazuri i Vučeliću!
Miloš Vazura i Milorad Vučelić, Foto: Starsport©

crno-beli

NIKAD JAČI NAPAD NA UPRAVU: Bivši fudbaler Partizana ŽESTOKO udario po Vazuri i Vučeliću!

Rekao je sve što mu je bilo na umu

Objavljeno: 17:54h

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Tomić bio je gost "Sport Kluba".

On je tom prilikom žestoko opleo po upravi Parnog valjka.

Đorđe Tomić
Đorđe Tomićfoto: SK/printscreen

- Da se ne lažemo: Žarko Zečević, Ivan Ćurković, predsednik ovaj zalutao u prostoru i vremenu. Ovaj direktor, to niko ne zna šta on radi u Partizanu, ko je on. Da li su oni verovatno i politički povezani sa vlašću, znači oni su tu, da bi Partizan bio drugi jer su nesposobni. A samim tim i naši drugovi su im dali legitimitet, jer su malo po malo ulazili sa njima i radili. Znači nisu ni oni kao… potrošili ih. Pa ko vas je potrošio? Pa ja vas volim i poštujem i sve, ne može tebe niko da potroši ako ti nećeš. Pa nemoj da radiš sa njima. Nego Zeka zove ovog, Ćure zove onog – ajmo. Plata 25-30.000, volimo Partizan. Nemojte da volite Partizan za 25.000 - besan je Tomić.

Nije se tu zaustavio.

- Ko ste vi? Šta ste? Šta radite tu, sram vas bilo, osam godina? Ko vas je postavio? I ovi što su vas postavili: Sram vas bilo sve koliko god da vas ima! Hajde sutra podnesite ostavke, izborna skupština, neka navijači biraju.. Ili iznesite plan i program, pa će neko odavde plan i program. Pa mi ako se organizujemo, imamo i Veljka Paunovića, imamo i Vladu Ivića, i svi naši drugovi… Taj Partizan je dao i Saleta Stanojevića i Vuka Rašovića i Slavišu Jokanovića. Mi imamo ozbiljne trenere. Pa nismo mi tikve bez korena.

Imao je šta da kaže o, sada već bivšem treneru Partizana, Igoru Duljaju.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

- Gledam juče konferenciju za štampu Igora Duljaja. Igor je dobar momak i bio strašan igrač, ali to da mi sada pravimo žrtvu i Partizan da izgleda onako kako izgleda... Ne želim nikoga da kritikujem. Ima tu dobrih momaka, ima kvalitetne dece, ima dobrih igrača.

Ne dopada mu se ni izgled Partizanovog tima.

- Mi osam godina igramo… Znači, kvartet napred treba da bude Đelmeš – Prekazi – Mance – Moca. Ili Peđa Mijatović – Vorkapić – Krčmarević – Bogdanović. Ili Ćira – Đani – Savo – Beli. A, mi igramo Ovusu – omusu – dudusu – bubusu... Ajmo idemo i oni vole Partizan. Kako? Tako što im date 800.000, 600.000, talite se s menadžerima, povratne vraćaju i mi volimo Partizan. Nemojte vi da volite Partizan.

Tomić je siguran da bi i te kako bilo zainteresovanih bivših asova koji bi radili na ozdravljenju Partizana.

- Ajde sutra sazovite izbornu skupštinu, neka navijači biraju, Zeko i Ćure vaš plan, a sa ove strane će biti… Ima nas. Ne želim da kažem da sam ja sposoban, da sam bio veliki igrač, ali da mogu da skupim ljude i da organizujem zajedno sa Saletom Ilićem, Veljkom Paunovićem, Vladom Ivićem, Belim Bjekovićem juniorom. Pa doći će onda i Bata i Gordan i svi će sesti - zaključio je Đorđe Tomić.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Podkast "Spo(r)tlight"/Sport Klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.