PEVAČICA ČEKA DRUGO DETE SA BOGATIM BIZNISMENOM, A SVI SE PITAJU KAD ĆE SVADBA: Sad se zna i da li je LJUBOMORNA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rekla je sledeće

PEVAČICA ČEKA DRUGO DETE SA BOGATIM BIZNISMENOM, A SVI SE PITAJU KAD ĆE SVADBA: Sad se zna i da li je LJUBOMORNA

Nadica je otvoreno govorila o stvarima iz svoga života

Objavljeno: 17:06h

Nadica Ademov nedavno je podelila najlepše vesti da je ponovo u drugom stanju, a njena veza sa Damirom sa kojim uživa u ljubavi i dalje ne prestaje da intrigira javnost.

Naime, u medijima se često piše o njegovom bogatstvu s obzirom na to da je uspešan biznismen u Berlinu, a Nadica je sada otkrila i da li je njihova ljubav bila na prvi pogled.

- Mi smo se družili pre nego što smo bili zajedno i bili smo dobri drugari. On je bio u društvu koje sam viđala često i on mi je uvek bio drugačiji do ostalih. Drugačije se oblačio, ponašao, drugačiju priču je imao. Kada se desio taj momenat ja sam rekla: „Au, čoveče pa gde si ti do sad“. Stvarno smo bili prijatelji ja nikada nisam verovala da ćemo mi završiti zajedno ikad u životu to mu i danas kažem, ali on kaže: „Ma, da kako da ne“ - ispričala je pevačica u emisiji Zvezde Granda Specijal.

Ispričala je i hoće li biti svadbe.

- Ademov sam i dalje, ali nije ni privatno drugačije. Nije još kleknuo, to morate sa njim da vidite. Mislim da je vreme da vi njega pitate, jeste da čovek ne želi da daje izjave, ali ću pitati ja njega, pa ću vam preneti kada će biti svadba. - rekla je pevačica i otkrila kako zamišlja svoje venčanje.

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, navjerovatnije ću ispuniti svoju želju - rekla je Nadica.

Kažu da majčinstvo razneži svaku ženu, što je potvrdila i Nadica koja ne krije da je bila izuzetno ljubomorna.

- Uvek ima neka ljubomora, moja nije bila u granicama normale ne mogu da lažem. Bila sam bolesno ljubomorna, ali kada sam dobila Melinu to se promenilo, ja znam da je moj čovek samo sa mnom i samo moj - priznaje Ademova.

- Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava – ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

- To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

Bonus video:

00:54

NADICA ADEMOV NAPOKON OTKRILA DA LI JE ISTINA DA JE PRODAVALA DONJI VEŠ NA PIJACI: Ne stidim se ničega što sam u životu radila!

(Espreso/Telegraf/A.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.