LULE PLJUGICA TVRDI DA JE PREVAREN: Nakon prekida saradnje sa Desingericom ponovo SKANDAL, uključen OVAJ ČOVEK
Foto: PETAR ALEKSIĆ

STRAŠNO

LULE PLJUGICA TVRDI DA JE PREVAREN: Nakon prekida saradnje sa Desingericom ponovo SKANDAL, uključen OVAJ ČOVEK

Dogovor propao kada je papirologija trebalo da se zvanično potpiše

Objavljeno: 10:42h

Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica, tvrdi da ga je sin Alke Vujice Arian prevario za saradnju. Evo o čemu se radi.

Njih dvojica su dogovorili da mu naslednik popularne pevačice uradi numere za novi album, ali je dogovor propao kada je papirologija trebalo da se zvanično potpiše. Potvrdu Kurirovog saznanja je ispričao poznati muzičar.

- Dogodila mi se jako neprijatna i neočekivana situacija sa sinom Alke Vuice, koji je producent. Išao sam u Zagreb da se dogovorim sa njim da mi uradi pesmu. U to je uključio njegovog drugara tekstopisca, koji je uradio odličan posao i sa njim sam dogovorio isplatu na ruke da dobije odmah. Tako je i bilo. Platio sam mu 3.000 evra. S njim sam se dogovorio da mi uradi pesmu i da svakog meseca dobije određen procenat od striming platformi, potpis na pesmu da je on uradio i tu smo se rukovali - priča Luka i nastavlja:

Dogodila se jako neprijatna situacija sa sinom Alke Vuice
Dogodila se jako neprijatna situacija sa sinom Alke Vuicefoto: M.P./ATAImages

- Sve je bilo u redu. Moja producentska kuća, koja mi radi distribuciju, poslala mi je papir da mu prosledim da ga potpiše da je on uradio pesmu kako bi mogli da prijave autorska prava na njega. Međutim, on se tada iznervirao i uključio advokata, koji je tražio nenormalnu sumu novca unapred i mnogo više procenata od onog što smo se nas dvojica dogovorili. Zvao sam ga nekoliko puta, ali on nije hteo da se javi na poziv, već je forisrao da advokat priča umesto njega sve vreme. Meni je jako krivo jer smo dogovorili jedno i odjednom uključuje nepoznate ljude u naš dogovor. Zahtevaju da im ja dam neke pare i da izvuku što više mogu novca van dogovora. Dogovorili smo se 30 odsto da ima, a njegova advokatica kada se javila, uslovila je da im dam 50 procenata i 2.500 evra. Čim sam skrenuo pažnju njemu i njegovom advokatu da i ja imam pravni tim, više se nismo čuli - zaključuje on.

1 / 8 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Otkako se rastao sa Dragomirom Despićem, poznatijem kao Desingerica, Lule je sam nastavio karijeru, a radi punom parom u zemlji i inostranstvu. Inače, rođen je 2000. u Beogradu, gde je završio dizajnersku školu. Od 2016. se bavi javnim poslom i to tako što je najpre snimao klipove za Jutjub, da bi 2022. snimio prvu pesmu sa Desingericom. Od razlaza sa kolegom objavio je dva singla, "Srce od Karbona" i "Brdo kešova".

Bonus video:

01:16

DESINGERICA JE SJAJAN ŠOUMEN, ALI NIJE MUZIČAR! Slađa i Šaran Alegro udarili na pevača: ON NE TREBA DA BUDE OVDE

(Espreso / Kurir / Ljiljana Stanišić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.