OVO JE BIVŠI MUŽ TAČKASTE MARE: Razvod sa njim joj je BAŠ TEŠKO PAO, a o NJEGOVOM IZGLEDU SE PRIČA, opasan FRAJER
Ivana Slipčević, Foto: Printscreen:instagram/tackasta_mara

da li ste znali?

OVO JE BIVŠI MUŽ TAČKASTE MARE: Razvod sa njim joj je BAŠ TEŠKO PAO, a o NJEGOVOM IZGLEDU SE PRIČA, opasan FRAJER

Za bivšeg muža Tačkaste Mare svi kažu da je opasan frajer

Objavljeno:

Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara i Branko Babić vezu su započeli pre nekoliko meseci, a po svemu sudeći stavili su tačku na njihovu romansu.

Naime, njih dvoje su se otpratili sa društvene mreže Instagram i obrisali sve zajedničke fotografije.

Inače, Ivana iza sebe ima brak sa izvesnim Bojanom sa kojim je živela u Nemačkoj, a sada su se na društvenim mrežama pojavile njihove zajedničke fotografije, te mnogi komentarišu da Marin bivši muž izgledao kao turski glumac i maneken, a na njegovu markantnost i lepotu retko koja žena ostaje ravnodušna.

Raskinuli Branko Babić i Tačkasta Mara
Raskinuli Branko Babić i Tačkasta Marafoto: Printscreen Instagram/tackasta_mara

Tako su oni jednom prilikom slavili 5 godina ljubavi, što je Bojan javno podelio sa svima, a tu sliku možete pogledati iznad.

Tačkasta Mara je redovno na svojim društvenim mrežama delila slike dok je bila u ljubavi sa Bojanom, a jednom prilikom mu se obratila emotivnim rečima:

- Večeras sam prelistala sve slike, od prve, prve, prve slike koju smo napravili zajedno (tačno 3 sata) od prve večeri. I kao da sam gledala neki film, čitala knjigu, smejala sam se, vraćala film, sećala se, plakala sam. Mnooogo uspomena sa tobom, mnogo. Prosto želim da se ove slike nađu ovde, na mom profilu, da ne ostanu u samo u telefonu. Volim te zašto što si ti moj ortak, ljubav i prijatelj." - napisala je Tačkasta Mara tada.

Osim toga, Ivana je na svojim društvenim mrežama pisala o razvodu od Bojana.

- Nekako sam uvek izbegavala pitanja o razvodu, o tome kako sam prevazišla to, kako je potekao taj proces isceljenja, kako je bilo deci... uglavnom samo seen-ujem te poruke jer ne znam šta bih odgovorila ženama, jednostavno nisam želela na Instagramu da pričam o toj temi, nije tabu tema naravno, ali jednostavno nisam mogla... A toliko mi žena piše i izvinjavam se što ne odgovaram na tu temu, samo želim da vas podržim, da napišem da znam sve. I koliko je teško i koliko boli i koliki je strah, napor i da ni jedan dan nije lak. Ali isto znam i koliko svaka od vas treba da bude ponosna i da zna koliko vredi i koliko može. "Najjače stvorenje na Zemlji je majka"!

- Zato dignite glave visoko i znajte da se tamo negde neko upravo bori sa istim teškoćama i neka vam na umu bude jedno: pre ili kasnije ćete spoznati svoju vrednost i svoju snagu i tada vam više niko neće moći ništa. U njihovim okicama ste svakako heroji i verujte mi da ma koliko god godina da imaju sve znaju i osete. A ja vam pružam podršku i snagu svakoj od vas koja mi se obratila... proći će, sve prođe i sve rane zacele - napisala je Ivana jednom prilikom.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.