CELOG ŽIVOTA ZNATE ZA RELJU POPOVIĆA, A NIKO NIJE IMAO POJMA DA GA ZAPRAVO OVAKO ZOVU: Ovo ime nikada niste čuli
Foto: Nikola Anđić

šok za sve

CELOG ŽIVOTA ZNATE ZA RELJU POPOVIĆA, A NIKO NIJE IMAO POJMA DA GA ZAPRAVO OVAKO ZOVU: Ovo ime nikada niste čuli

Ipak, iako svi znate za Relju već godinama niko nije imao pojma da je njegov nadimak bio zapravo ovakav

Objavljeno:

Grupa je osnovana 2005. godine. Grupa se na početku zvala Ulični Pesnici Kru (UPC), koja je bila formirana od strane dva školska druga, Relje Popovića i Vladimira Matovića, u sedmom razredu osnovne škole. .

Prvi studijski album izdali su pod nazivom „Oko sveta“ 2010. godine. Ovaj album je takođe predstavljao prelaz od hip hopa do više R&B orijentisane vrste muzike. Veliki uspeh postigli su sa pesmom „Beograd“ koju izvode zajedno sa Di-džej Šonetom i Anabelom. Kasnije su snimili i pesmu „Nisi s njom“ u duetu sa Miom Borisavljević. U leto 2012. godine snimili su svoju veoma uspešnu pesmu „Ne koči“. Krajem 2012. izašao je spot pesme „Ljubavi moja“ koju su otpevali zajedno sa Dadom Polumentom. U jesen 2013. godine izašao je hit „Zapali grad“. Krajem iste godine objavili su pesmu "Ima mnogo žena i kafana“. Početkom 2014. godine održali su i veliku turneju u Australiji.

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

Ipak, iako svi znate za Relju već godinama niko nije imao pojma da je njegov nadimak bio zapravo "Drima".

Vlada Matović je takođe ima svoj nadimak koji je glasio "Vonta". Iako na zvaničnoj stranici "Vikipedije" piše da su pevači pod ovim imenima poznatiji, to nije tačno, te verujemo da sada prvi put čujete za ove nadimke.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.