VEČERA
NIKAKO NE BACAJTE STARI HLEB: Od njega možete napraviti pravi SPEKTAKL! (VIDEO)
Sipajte preko hleba i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C nekih 30 minuta
Portal Stvarukusa.rs ima fenomenalan recept za brzu večeru.
Ako imate kod kuće bajat hleb, napravite ovo jelo. Još bolje od prženica, a ne treba vam mnogo vremena.
200 g tost hleba 200 ml mleka 6 jaja 2 paradajza 1 glavica luka 2 viršle 200 g sira 200 g kisele pavlake malo peršuna origano
Priprema:
Hleb umočite u mleko i ređajte u pleh dimenzija 23x32 cm. Ostavite 10 minuta da upije, a vi pripremite fil. Jaja posolite, pobiberite, dodajte origano i umutite. Dodajte kiselu pavlaku, rendani sir, paradajz iseckan na kockice, viršle, crni luk i peršun, pa sve dobro sjedinite. Sipajte preko hleba i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C nekih 30 minuta.
Bonus video:
(Espreso / Stvarukusa.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!