Kad zamiriše na vruće
Savet zlata vredan: Da vam testo bude meko kao duša, treba vam ovo (FOTO) (GIF)
Domaće kiflice, kolačići i pite od domaćih kora, pa imali šta lepše od mirisa vrućeg testa koje se širi iz rerne? Neodoljiva i sočna, a skida kilograme: Cezar salata na potpuno nov način (RECEPT) (VIDEO) (GIF) Ukoliko ste ljubitelji testa, vrućeg domaćeg hleba i slične hrane ovo je recept uz koji će vaši recepti biti meki k'o duša. Važno je da pre početka sve namirnice izvadite iz frižidera i da ih držite na sobnoj temperaturi, takođe je jako bitno da sve namirnice budu iste temperature. Trebalo bi da pazite kada koristite kvasac i prašak za pecivo, testo bi moglo da naraste previše i da pukne prilikom pečenja. Kvasac treba da rastvarate u mlakoj vodi sa malo šećera pre nego što ga stavite u brašno.