OVO JE NIKAD VIĐENA SLIKA OBNAŽENE PRINCEZE DAJANE U KUPAĆEM KOSTIMU: Zanemećete kad vidite kakvo je TELO IMALA
Princeza Dajana u kupaćem, Foto: Printscreen/Instagram/ladydianaforever._

pažnja

OVO JE NIKAD VIĐENA SLIKA OBNAŽENE PRINCEZE DAJANE U KUPAĆEM KOSTIMU: Zanemećete kad vidite kakvo je TELO IMALA

Snimak prikazuje princezu Dajanu u dvodelnom kupaćem kostimu u jarkoj nijansi narandžaste boje koja je veoma popularna i ove godine

Objavljeno:

Videti princezu Dajanu u kupaćem kostimu bila je retkost, shodno njenoj funkciji koju je imala dok je bila u braku sa tadašnjim princom od Velsa, a sadašnjim britanskim kraljem Čarlsom III.

Čuvena Lejdi Di nije grešila ni u odabiru modnih detalja, u raznim situacijama pa ni na plaži. Njena linija bila je poput figure top- modela, a njena prirodna lepota je zaista bila nesvakidašnja.

"Prelepa"," Kakva sjajna žena!!! Koliko bi drugačija bila budućnost Britanije sa njom kao kraljicom", "Neverovatna je bila", "Nezaboravna i jedinstvena", komentariše se na Instagramu i ističe da ju je krasila fizička lepota i divne osobine, mimo toga.

Pored snimka tu su i slike Lejdi Di u retkom izdanju. Fotografije koje prikazuju članove britanske kraljevske porodice u "slobodnijim" izdanjima neretko su bile povod za skandale. Skandal se srećom nije dogodio kada su se 1993. pojavile slike Dajane u kupaćem kostimu. Princeza je tada bila na odmoru na Karibima sa sinovima Harijem i Vilijamom.

Njen divan letnji stil i danas je bio moderan. Dajana je fotografisana u elegantom crnom jednodelnom kupaćem kostimu i sa šik sunčanima naočarama u istoj boji. Nakon što se rastala od Čarlsa i počela vezu sa Dodijem Al Fajedom Dajana je pomenila stil odevanja pa je njen modni ukus tek tada zasijao u punom sjaju.

Ledi Di je nakon ljubavnog brodoloma potpuno promenila i način života, ne samo modni manir pa je 1997. godine fotografisana u Sen Tropeu na jahti u prelepom kupaćem kostimu.

Nekoliko dana kasnije dogodila se tragedija. Dajana je stradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Poginuo je tada i njen verenik Dodi Al Fajed.

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.