OVAJ VOZAČ AUTOBUSA PELJEŠI PUTNIKE I GAĐA JEDNU GRUPU LJUDI: Umesto 50, kartu naplatio 2000 DINARA! (VIDEO)
Vozač autobusa, Foto: Printscreen/X/@rekapitulacija

PREVARANT

OVAJ VOZAČ AUTOBUSA PELJEŠI PUTNIKE I GAĐA JEDNU GRUPU LJUDI: Umesto 50, kartu naplatio 2000 DINARA! (VIDEO)

Osoba koja je zabeležila scenu tvrdi kako je vozač sa snimka naplatio kartu 2.000 dinara umesto 50

Objavljeno:

Za cenu od 50 dinara možete se voziti 90 minuta, osim ako se niste zadesili u autobusu na liniji 600. Vozač autobusa na ovoj liniji odlučio je da uspostavi svoj cenovnik karata pod parolom "ako prođe, prođe".

Osoba koja je zabeležila scenu tvrdi kako je vozač sa snimka naplatio kartu 2.000 dinara umesto 50, za vožnju autobusom. Vozač za kojeg se navodi da je stranac, je pod pretpostavkom da su osobe koje kupuju kartu takođe stranci, odlučio da ih nasamari, na šta su reagovali i ostali putnici.

Na snimku se čuje kako vozač govori engleski, a potom i još neki drugi strani jezik. Snimak je nastao još 11. aprila, ali se ponovo deli društvenim mrežama. Za sada nije poznato da li je vozač do sada sankcionisan ili je svoju prasku nastavio, pa je upozorenje na njega ponovo viralno.

Oprez. Na snimku je vozač linije 600 (Aerodrom "Nikola Tesla" - Glavna železnička stanica). Stranac je u pitanju, i redovno potkrada ljude. Uglavnom strancima naplati kartu nekoliko desetina puta više od prave cene karte (karta košta 50 dinara). Na primer nekome uzme 500 dinara, nekom 2.000 dinara (koliko mu ko da) i ne vraća kusur nego im kaže da toliko košta karta - navodi se u objavi i dodaje:

- Osim što krade, ne razume srpski, pa navodi ljude da uđu u pogrešan autobus. Jedna žena ga je pitala da li staje kod Sava Centra, na šta on odgovara "Yes, yes", a uopšte ne prolazi tuda. Na snimku je situacija kada je naplatio kartu 2.000 dinara našim državljanima, mislivši da su stranci, i ljudi su prišli da mu traže svoje pare natrag. On je onda pokušao da se opere i da im govori na koji broj telefona da pošalju SMS da bi kupili kartu... Kad ga je narod provalio, on je samo nastavio da priča na telefon, lagano, kao da ga to uopšte ne dotiče - upozorili su u opisu videa.

Bonus video:

00:08

Gori autobus kod Brankovog mosta

(Espreso/Blic/Sara Milekić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.