OPROSTILA MU AFERU, PA GA DRŽALA NA POVOCU: Nadalova žena je prošla PRAVI PAKAO
Ćiska i Nadal, Foto: Profimedia

NIJE JOJ LAKO

OPROSTILA MU AFERU, PA GA DRŽALA NA POVOCU: Nadalova žena je prošla PRAVI PAKAO

Konačno su uplovili u "mirnu luku"

Objavljeno: 15:26h

Španski teniser Rafael Nadal je na zalasku karijere, a najveću podršku mu je uvek pružala supruga Marija Ćiska Pereljo.

Nedavno smo je videli na dodeli "Laureus" nagrada kada je laskavo priznanje dobila fondacija na čijem je ona čelu.

Marija radi u osiguranju i diplomirala je preduzetništvo, a uz to je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj dece i mladih kroz sport u Španiji i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s teniserom 2005, ali poznavali su se mnogo godina ranije.

Nadal sa suprugom i sinom
Nadal sa suprugom i sinomfoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Veridbu su objavili u januaru 2019, a venčali su se u oktobru iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili brojni glumci.

Ćiska je u jednom od retkih intervjua objasnila zašto je odlučila da ne dolazi na većinu teniskih mečeva svog muža. Naime, istakla je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htela poremetiti koncentraciju prateći ga svugde.

- Njemu treba prostor kada se takmiči i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svuda, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali - rekla je supruga jednog od najboljih tenisera u istoriji.

Ćiska Pareljo
Ćiska Pareljofoto: Profimedia

Supružnici dugo nisu imali dete, a po kuloarima se pričalo da Ćiska ne želi da ostane u drugom stanju, dok Nadal svoju profesionalnu karijeru kao teniser ne privede kraju, kako bi oboje mogli podjednako da budu uključeni u roditeljstvo.

Čini se da se upravo tako i odvijala situacija. Naime, Marija je u oktobru donela na svet dečaka, a Nadal se nakon ove sezone povlači sa terena.

Afera sa Šakirom

Naime, tamošnji paparaco Jodi Martin otkrio je medijima da je Šakira bila u tajnoj vezi sa jednim od najuspešnijih tenisera Rafaelom Nadalom tokom 2009. godine.

Šakira i Nadal
Šakira i Nadalfoto: Printscreen/YouTube

Baš te godine se slavni sportista, pojavio u Šakirinom spotu za pesmu "Gypsy". U spotu njih dvoje razmenjuju vruće poglede i dodire, no to se do sad pripisivalo glumi po scenariju.

Pevačica tada nije ni poznavala Pikea, a pričalo se da je u vezi sa španskim pevačem Alehandrom Sanzom. Sa druge strane, Nadal je već bio sa svojom sadašnjom partnerkom Marijom.

Bonus video:

00:09

Rafael Nadal sa sinom

(Espreso sport/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.