AFERE KOJE SU ZGROZILE SRBIJU! Razvod Novaka i Jelene i još mnogo sočnih detalja!
Novak i Jelena Đokovića, Foto: EPA/ KIKO HUESCA

sramota

AFERE KOJE SU ZGROZILE SRBIJU! Razvod Novaka i Jelene i još mnogo sočnih detalja!

Šokantno

Objavljeno:

Prvi reket sveta i najveći sportista svih vremenaNovak Đoković, zbog svoje enormne popularnosti često se nalazi na meti mnogobrojnih, zlonamernih kritičara, kao i onih koji bi da mu od života naprave pakao.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/JUANJO MARTIN

I pored toga Novak i njegova supruga Jelena, zajedno sa svoje dvoje dece, žive u harmoničnom odnosu, ne obazirući se na razne priče koje za cilj imaju da destabilizuju najboljeg tenisera svih vremena.

Ovo su samo neke od afera koje su zakačane Novaku, a od kojih se svima diže kosa na glavi:

RAZVOD OD JELENE:

Često možemo pročitati u stranim medijima o Novakovom raskošnom života, ali to su sve gole gluposti!

Na pitanje šta mu prvo prođe kroz glavu kad pročita povremena medijska nagađanja o stabilnosti u njegovom bračnom životu, Novak je tada za hrvatsku "Gloriju" rekao:

1 / 6 Foto: David Canales / Zuma Press / Profimedia

- Ne čitam i ne pratim medije, uglavnom ne. Tako da se ne uznemiravam. Razumem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali, to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo.

NOVAK JE ANTIVAKSER:

Najuporniji su britanski i australijski mediji koji su ga opštuživali da je "antivakser" i to jer je u jednom javnom onlajn ćaskanju s kolegama rekao da nije za to da se uvede obavezna vakcinacija kao uslov za igranje turnira.

Sve to je kulminiralo izbacivanjem Novaka sa Australijan opena 2022. godine, kada nije želeo da se vakciniše protiv koronavirusa - pa mu je i zbog toga dodeljen oreden "antivaksera".

TZV. AFERA SA NATALIJOM ŠAVIJOM:

Šavija je u intervjuu za "Svet" otkrila da su njeni menadžeri i njihovi saradnici tražili da provede određeno vreme sa Novakom Đokovićem i da će za to dobiti novac. Ona je to odbila!

1 / 6 Foto: Instagram

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim - otkrila je Natalija.

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu - rekla je Natalija.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.