NAŠA GLUMICA BEZ DLAKE NA JEZIKU OPLELA PO KOLEGAMA: Ono što je rekla ŠOKIRAĆE SVE, svi u NEVERICI
Ivana Dudić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

NAŠA GLUMICA BEZ DLAKE NA JEZIKU OPLELA PO KOLEGAMA: Ono što je rekla ŠOKIRAĆE SVE, svi u NEVERICI

Glumica je u 32. godini preležala boginje

Objavljeno:

Ivana Dudić nedavno je preležala boginje, a tokom izolacije bila je aktivna na društvenim mrežama. Kako je sada glumica otkrila, prvobitno je mislila da je reč o alergiji, da bi tek kasnije saznala pravu istinu.

- Imam po vratu tragove od mučnog ležanja boginja. Izdržala sam nekako. Trebalo mi je da malo odmorim od svega, da stanem u budem kod kuće, ali sve ono najteže od boginja sam preživela u Americi. Tada nisam ni znala da su to boginje, mislila sam da me ujeo pauk, pa da mi izlazi alergija, čak sam pila i lekove od alergije, ali mi nije pomagalo. Tek kada sam došla u Beograd saznala sam da imam boginje - rekla je Ivana.

Ona je dalje rekla i da bi se zbog ljubavi preselila u drugu državu, ali ne po cenu svoje karijere.

Ivana Dudić o karijeri
Ivana Dudić o karijerifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Razmišljala sam o tome i kao neko ko je dosta toga ostvario u svom životu po pitanju posla i to mi je bilo mnogo važno. Sada kada sam to ostvarila, mislim da bih, ali bih se vraćala zbog uloge. Sa druge strane, posao nikada ne bih napustila zbog ljubavi, pa makar bila sama ceo život - rekla je glumica, pa dodala da je više ne interesuju veze sa javnim ličnostima.

- Ja sam ranije bila sa kolegom, ali sada ne verujem da bih bila. Glumci su zajedno sa pevačima i svim javnim ličnostima, veliki egomanijaci, vi to ne razumeta, tako da mi to ne treba - rekla je Ivana za "Informer".

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.