OVIM ZNAKOVIMA SE SMEŠI BRDO PARA POSLE VASKRSA: Evo ko su 4 srećna dobitnika, NOVAC će im PADATI SA NEBA
Ilustracija, Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

astro

OVIM ZNAKOVIMA SE SMEŠI BRDO PARA POSLE VASKRSA: Evo ko su 4 srećna dobitnika, NOVAC će im PADATI SA NEBA

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da zarade mnogo novca posle Uskrsa 2024. godine!

Objavljeno:

Ako želite da se fokusirate na ličnu korist, onda pogledajte drugu kuću ličnog bogatstva, raspoloživih prihoda i sistema vrednosti. Druga kuća obično ukazuje na šansu za traženje mogućnosti koje su u skladu sa vašim vrednostima. Da bi se zadovoljile potrebe drugog doma, potrebno je da postoji materijalna dobit. Pogledajte listu znakova horoskopa koji mogu da zarade puno novca posle Uskrsa!

DEVICE

Ovog Uskrsa ćete dobiti astrološku lutriju! Oslobodićete se blokade u drugoj kući ličnih resursa, sistema vrednosti i materijalnog bogatstva. To znači da će vam zvezde pomoći da postanete stabilniji, fokusirajući se na vašu osmu kuću ulaganja i finansijsku transformaciju. Ovo vam može da vam pomogne da naučite kako da stvare bolje prihode!

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

ŠKORPIJA

Imate toliko opcija za razmatranje! Proteklih nekoliko godina borili ste se sa velikim izazovm, da prihvatite gubitak kontrole i moći. Na sreću, 2024. vam daje priliku da sve promenite, počevši od vaših finansija. Do 25. maja bi trebalo da se fokusirate na izgradnju karijere. Jupiter u Biku više nije retrogradan. Dugo očekivane prilike mogu da se pojave, čak i ako ostvarite nove profesionalne angažmane.

JARAC

Ako neko zaslužuje povišicu, to ste sigurno vi. Ova godina može da bude vaša najbolja finansijska godina do sada! To se dešava zbog dva tranzita, Plutona u Vodoliji i Jupitera u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti primorati da održite tempo, oni će povećati vašu zaradu, ukoliko ste spremni za izazov. Period posle praznika je savršeno vreme da razmislite o načinima zarade koji su možda izvan vaše zone komfora. Otpuštanje potrebe za kontrolom biće ključ vašeg uspeha.

RIBE

Ovo je period kada ćete prekinuti sa lošim navikama u upravljanju budžetom. Predstojeća pomračenja 2024. pomoći će vam da se uskladite sa svojim finansijskim ciljevima. Možda ćete svoju zaradu povećati otpuštanjem duga i mudrijim ulaganjem novca. Vaš trud će biti još više izražen u period posle Uskrsa. Ne propustite šansu koju dobijate na poslu, naročito ako se odnosi na rad u inostranstvu ili sa strancima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Mondo/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.